Terug op landgoed Zonheuvel in Doorn om een cursus ETaC te verzorgen,van 15 t/m 17 mei om precies te zijn. Op maandagochtend werden de cursisten ontvangen waarna trainers Tim en Marc het gezelschap voorgingen naar zaal Tilbury voor een, volgens een van de cursisten, intensief en waardevol programma. De keuze voor deze locatie bleek ook nu weer een schot in de roos.

De afsluitende “Triads” konden op woensdag in een heerlijke zomerzon uitgevoerd worden (zie foto).

De cursus is buiten de nodige interessante theorie doorspekt met te analyseren filmfragmenten, interviews en groepsoefeningen. Met een gezelschap cursisten uit uiteenlopende beroepen bleken mogelijkheden van de ETaC weer erg divers. Opmerkingen als “Had ik dit maar eerder geweten!” wisselden zich regelmatig af met ideeën voor toekomstige toepassingen. Tijdens de evaluatie, met een borrel op het terras,  lieten de cursisten erg te spreken te zijn over de balans tussen theorie en praktijk. “Gezichten spreken boekdelen” liet een cursist weten. Voor de trainers waren het vooral de tevreden gezichten van de deelnemers die boekdelen spraken.