img_6659

Toepasbaar, leerzaam, enthousiast, confronterend, informatief, interessant, onderwerp waar je nooit klaar mee bent, van zwart-wit naar kleuren tv, je weet wat je ziet; maar niet waarom! Zomaar wat woorden uit de quotes van de cursisten van de laatste ETaC training in 2016.

Het team van Woodland kijkt terug op een succesvolle ETaC. In de prachtige omgeving van landgoed Zonheuvel in Doorn ontving het team van Woodland een gemêleerd gezelschap aan cursisten. De verschillende ervaringen en expertises van de deelnemers zorgden voor interessante observaties en discussies.

De mix van theorie en praktijk en het uitwerken van opdrachten in kleine groepen zorgden ervoor dat de deelnemers enthousiast en leergierig de stof tot zich namen.

De cursisten waren het er unaniem over eens dat de training een aanvulling is op hun vaardigheden om gesprekken te voeren. Nu nog de opgedane kennis en vaardigheden bewijzen in de online toets!